Volledige cast The Christmas Show Antwerpen aangekondigd

18 oktober 2018, 12:47 - Redactie
Volledige cast The Christmas Show Antwerpen aangekondigd

De volledige cast van The Christmas Show in Antwerpen is aangekondigd. De cast bestaat uit Paul Michiels, Silvy De Bie, Wim Soutaer, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Ludo Hellinx.

De cast neemt je tijdens The Christmas Show mee naar een Winterwonderland. Alles wordt uit de kast gehaald om er een kerstfeest van te maken zoals dat nog nooit eerder gebeurd is. Deep Bridge bewees in het verleden al dat ze klassieke verhalen in een nieuw jasje kunnen steken en laten zich met deze voorstelling niet onbetuigd.

Naast Paul Michiels, Silvy De Bie, Wim Soutaer, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Ludo Hellinx zullen ook enkele namen die we kennen uit Ridders van de Ronde Keukentafel (Kobe Verdonck, Remi De Smet, Nolle De Kock, Wannes Lacroix, Leonie Savaete, Kyara Cabooter, Fleur Vanparijs, Lotte De Clerck) aan de show deelnemen. De 12-koppige live band staat onder leiding van Hervé Martens.

Script & regie zijn in handen van Mark Tijsmans, Ad van Dijk maakt de arrangementen en Bart Van Oost staat met Fabric Magic in voor choreografieën en ballet.

Te zien op zondag 23 december in de Lotto Arena.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda