Volledige cast Saturday Night Fever aangekondigd

16 april 2024, 13:39 - Redactie
Volledige cast Saturday Night Fever aangekondigd
Foto: Musicalweb

Vandaag hebben producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen de complete cast van Saturday Night Fever aangekondigd. Naast hoofdrolspelers Buddy Vedder en Esmée Dekker heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekendgemaakt dat ook zeer ervaren musicalsterren zoals Mariska van Kolck, Barry Beijer en Raymond Paardekooper in deze swingende voorstelling te zien zullen zijn. En daarnaast jonge talenten als Michael Muyderman, Davy Reedijk en Gina Bentvelsen.

De complete cast van Saturday Night Fever is bekend. Al eerder liet De Graaf & Cornelissen Entertainment weten dat Buddy Vedder en Esmée Dekker de hoofdrollen van Tony Manero en Stephanie Mangano zullen gaan spelen. Tijdens een feestelijke perspresentatie werden de andere castleden voorgesteld. Mariska van Kolck, Barry Beijer, Raymond Paardekooper, David van den Tempel, Yannick Plugers, Gina Bentvelsen, Michael Muyderman, Davy Reedijk, Marvin Sikkema, Sergio Nanlohy, Stijn Holewijn, John Togba, Richannel Wesker, Melissa Otten, Terra Luna Urbach, Rochelle Ramos, Lieke Janssen, Floor Brüggenwirth, Menno Dekker, Steven van Gemert, Zoë Rijk en Midja Linscheer zullen vanaf september het publiek meenemen in de swingende wereld van Saturday Night Fever.

“Saturday Night Fever is de musical waarin op het hoogste niveau wordt gedanst en gezongen,” laat producent Hans Cornelissen weten. “Het ensemble is om die reden voor deze voorstelling heel belangrijk. We zijn erin geslaagd om een fantastische cast bijeen te brengen. Divers in vele opzichten. Nu al zien en merken we dat ze de lat hoog willen leggen, zodat het publiek straks een fantastische en vooral swingende voorstelling te zien krijgt.”

Saturday Night Fever gaat op 29 september in première in Theater aan de Parade in Den Bosch en zal tot in april 2025 in diverse grote theaters overal in Nederland te zien zijn.

Foto: Musicalweb

Première
29 september 2024
Dernière
30 maart 2025
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Saturday Night Fever (2024) Ander nieuws over Saturday Night Fever (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda