Volgende maand 3e editie A Night Between the Stars

26 februari 2020, 19:04 - Redactie
Volgende maand 3e editie A Night Between the Stars

Na twee succesvolle edities in 2018 en 2019 en de uitreiking van de AD publieksprijs, neemt het AD samen met Uitjeskrant zelf de regie in handen. Speciaal voor de musicalliefhebber organiseert het AD samen met Uitjeskrant op maandag 23 maart A Night Between the Stars in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit wordt samen met producent Shows & Events georganiseerd.

Showbizz en cultuur zijn belangrijke redactionele domeinen voor het AD en voor haar lezers. Om nog meer aandacht aan alle musical- en muziekliefhebbers te geven, organiseert het AD daarom samen met Uitjeskrant en Shows & Events nu zelf een evenement.

Samen met de grootste musicalsterren van het land brengen zij de derde editie van concertshow A Night Between the Stars. Tijdens deze concertshow geven musicalsterren Tommie Christiaan, Stanley Burleson, Jon Van Eerd, René van Kooten, Tessa Sunniva van Tol, Renée van Wegberg en Carolina Dijkhuizen de bezoekers een kijkje in hun leven. Ze zingen samen met een live band en vertellen persoonlijke verhalen.

Vajèn van den Bosch presenteert het programma vol muziek, entertainment en vermaak.

Sander Officier, Manager Commerce DPG Media: "Wij weten al jaren dat wij veel lezers en bezoekers bereiken met een grote interesse voor een avondje uit. Niet voor niets zijn wij ook al enkele jaren heel actief op het gebied van vrije tijd. Naast erover schrijven, recensies en mooie interviews met de artiesten, verkopen wij desgewenst ook de tickets. Een avondje naar het theater groeit aan populariteit onder onze doelgroep. Musicals zijn daarbinnen echt de koploper. Wij zijn trots dat wij deze show voor de derde keer mogen organiseren. Ervaring leert dat de aanwezige bezoekers het enorm waarderen om zo’n bijzonder kijkje in de keuken van het musicalwereldje te krijgen".

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda