Volgend seizoen Vreemde Kostgangers in reprise

2 mei 2017, 14:18 - Redactie
Volgend seizoen Vreemde Kostgangers in reprise

De theatervoorstelling Vreemde Kostgangers met Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot was in 2016 voor het eerst te zien in Nederland. Het trio creëerde een geheel eigen sound en deze samenwerking resulteerde in een uitverkochte tournee.

Wegens dit succes komen de Nederlandse muzieklegendes vanaf februari volgend jaar terug naar de Nederlandse en Belgische theaters. Speciaal voor de reprise voegen de heren een aantal gloednieuwe nummers aan het programma toe.

Met Vreemde Kostgangers hebben de drie iconen uit de Nederlandse muziekindustrie hun vriendschap en muzikale krachten gebundeld. Al jaren bevriend, maar nooit samen op één podium gestaan. Speciaal voor de tournee van 2016 schreef ieder een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Daarnaast bevat het programma ook een aantal nummers uit ieders oudere repertoire.

Een voorstelling waarin drie vrienden dieper in de muziek duiken, vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. De Vreemde Kostgangers beginnen hun tournee op 14 februari in Gouda en is tot begin mei 2018 te zien, in ruim dertig Nederlandse theaters.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda