Vliegende Panters, Steef Cuijpers en Cees Geel in ‘Geheimen van De Herdgang’

9 april 2017, 20:28 - Redactie
Vliegende Panters, Steef Cuijpers en Cees Geel in ‘Geheimen van De Herdgang’

In de rust van PSV tegen Willem II zijn nieuwe namen aangekondigd die mee zullen gaan spelen in de Geheimen van De Herdgang. Twee leden van de cabaretgroep De Vliegende Panters zullen mee gaan spelen, comedian Steef Cuijpers en Cees Geel.

De twee ex-Vliegende Panters die mee gaan doen zijn Rutger de Bekker en Remko Vrijdag, zij zullen diverse PSV'ers gaan spelen. Eerder werd al duidelijk dat Erik van Muiswinkel de rol van Harry van Raaij zal gaan vertolken, Steef Cuijpers zal de rol van Harrie van Kemenade op zich gaan nemen. Cees Geel speelt mee als journalist.

De voorstelling over voetbalclub PSV is een eerbetoon aan de twee clubiconen Harrie van Kemenade en Harry van Raaij en zit boordevol anekdotes over topsport voor en achter de schermen en gebeurtenissen op en rond trainingscomplex De Herdgang.

Afgelopen maand werd nog aangekondigd dat Joost Prinsen de rol van supporter op zich zal nemen in de musical. De regie van de voorstelling is in handen van Frank Lammers. De PSV-musical zal te zien zijn op 1 en 2 september in het Philips Stadion.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda