Volgend jaar Vlaamse versie van tragikomedie Liften

28 juli 2019, 15:56 - Redactie
Volgend jaar Vlaamse versie van tragikomedie Liften

Vanaf begin volgend jaar is de tragikomedie Liften van producent I&L Entertainment ook in Vlaanderen te zien. Duidelijk was al dat de voorstelling dit najaar in Nederland in reprise zal gaan.

In de Vlaamse versie van Liften zullen actrices Katrien De Becker, Dorothy Wuyts en Gerdy Swennen de confrontatie met zichzelf én met elkaar aangaan. De cast wordt aangevuld met Barbara De Jonge, Tim Asselman en Evelyne Delameillieure.

In de voorstelling komen drie dames, die volstrekt onbekenden zijn voor elkaar, vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Tijdens deze hachelijke situatie wijden ze uit over gênante situaties waarin zij ooit verkeerden. Scherpe onderwerpen worden besproken en monden met veel humor uit in oprechte gesprekken. Die avond zal hun leven voorgoed veranderen.

De tournee doet vanaf januari 2020 diverse Vlaamse theaters aan en wordt geproduceerd door Event-Team in samenwerking met I&L Entertainment. De muziek is van de hand van componist Bas van den Heuvel en het script van schrijver Leon van Uden. Een Vlaamse bewerking wordt gemaakt door regisseur Olivier De Meyer en acteur Tim Asselman.

Première
14 oktober 2021
Dernière
9 december 2021
Producent
I&L Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Liften 2keyboard_arrow_rightAnder nieuws over Liften 2
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Willem Junior
Locatie: De Speeldoos
Datum: 07-11-2021
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda