Vlaamse versie van de musicalproductie Charlie Brown

5 juni 2019, 14:03 - Redactie
Vlaamse versie van de musicalproductie Charlie Brown

In september/oktober 2019 brengt 't Groen Gras een professionele Vlaamse versie van de musicalproductie Charlie Brown, in een regie van Jos Dom, in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater.

De cast bestaat uit Mark Tijsmans, Wout Verstappen, Reuben De Boel, Jeroen Logghe, Sarah Kefi en Phaedra Segers. Afgelopen vrijdag werd het startschot gegeven voor de productie tijdens de scriptlezing mét bijhorende taart.

Charlie Brown' vertelt het verhaal van een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar uiterst veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond. Met veel hoogtes, maar - helaas - al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop. Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht. Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus.

Kortom, het leven zoals het is. Het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes Linus, Schroeder, Lucy, Sally… En o, ja… Snoopy - je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom - die is natuurlijk ook van de partij!

Te zien vanaf vrijdag 20 september tot en met zondag 6 oktober.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda