Villa Thalia in Rotterdam organiseert Sprookjes in Thalia

12 februari 2018, 15:49 - Redactie
Villa Thalia in Rotterdam organiseert Sprookjes in Thalia

Op de plek waar doorgaans gerenommeerde DJ's de hoofdrol spelen, komen in de voorjaarsvakantie beroemde sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje, Assepoester en Roodkapje voor de eerste keer bij elkaar. Met Sprookjes in Thalia presenteert club Villa Thalia aan de Kruiskade in Rotterdam op zondag 25 februari de eerste editie van een muzikaal familiespektakel dat afgesloten wordt met 'het grootste SprookjesBal van Rotterdam'.

Maandenlang zijn in het geheim door leden van de hofhouding voorbereidingen getroffen om jong en ouder op een onvergetelijke belevenis te trakteren. Dit resulteert in een verzameling van sprookjes en een parade aan sprookjesfiguren die worden samengebracht in een familierevue. De bezoekers van Sprookjes in Thalia hoeven niet stil te zijn: jong én ouder mag meezingen met de hits uit bekende familiefilms en musicals of zich laten verwonderen door 360 graden projecties in de zaal.

Verhaal

Stuntelend op één muiltje arriveert Assepoester op het Sprookjesbal ondanks dat zij steeds vaker twijfelt aan het plezier van haar 'prinses-zijn'. Aangemoedigd door de dominante Sneeuwwitje gaan de twee prinsessen op zoek naar de knappe Prins van wie zij beide een persoonlijke uitnodiging voor het Sprookjes al hebben ontvangen. Maar het pakt anders uit. De ijdele Prins verblijft in zijn eigen Droomland waar hij alle tijd neemt voor zijn dagelijkse schoonheidsslaapje.

Totdat de navigatie van de enige 'niet-prinses' in het gezelschap, de nerveuze en naïeve Roodkapje, haar opwachting maakt. Verwarring, rivaliteit en misverstanden zorgen voor komische situaties. Zoals in elk sprookje is er gelukkig één held die de puzzel in elkaar zal laten passen en zorgt voor een (feestelijk) happy-end met alle jonge Prinsen en Prinsessen uit de zaal op de dansvloer.

Villa Thalia brengt met 'Sprookjes in Thalia' de ideale feestvoorstelling voor het hele gezin in de voorjaarsvakantie. Theatraal en vocaal vuurwerk, spectaculaire acts en heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd door de spel en zangkwaliteiten van een achtkoppige cast.

De kaartverkoop van de Sprookjes in Thalia is inmiddels gestart. De aanvangstijden van de shows zijn om 11.00, 14.00 en 16.00 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda