Korte blik achter de schermen bij Sky

schedule2 februari 2016, 10:01 - Redactie
Korte blik achter de schermen bij Sky

Op dit moment wordt er hard gewerkt door het Poolse bureau Platige Image aan de 3D-beelden voor Sky. In de video hieronder wordt een korte blik achter de schermen getoond, te zien is hoe de 3D-specialisten van Platige Image in Theater Amsterdam druk bezig zijn met de voorbereidingen.

Afgelopen week werd de volledige cast van Sky nog gepresenteerd, over twee maanden, op zondag 3 april, zal de musical in première gaan.

Sky neemt je mee in het leven van een 16-jarig meisje. Een meisje dat in haar jonge leven de nodige uitdagingen tegenkomt. In haar droomwereld krijgt ze de kans om af te rekenen met de dilemma’s uit haar dagelijks leven. Door de speciale 3D-technologie ervaar je haar dromen alsof je er zelf onderdeel van uitmaakt.

3D - Sky

Testing 1, 2, 3D... Sky de Musical vertelt een aangrijpend verhaal met behulp van 3D. Achter de schermen zijn de voorbereidingen met onze 3D-specialisten van Platige Image in volle gang!

Posted by Sky de Musical on Monday, February 1, 2016
Première
3 april 2016
Dernière
30 juni 2016
Meer nieuws over Sky
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda