Vervolg voor The Greatest Showman

25 februari 2019, 07:53 - Redactie
Vervolg voor The Greatest Showman

Na het grote succes van het eerste deel van The Greatest Showman bevestigt de regisseur dat er gewerkt wordt aan een vervolg van de film.

Regisseur Michael Gracey liet in een interview met The Sun weten dat de gesprekken over het vervolg al gaande zijn. "Wanneer een film zo'n suces heeft, is het niet gek dat er om een vervolg wordt gevraagd. Dus daar hebben we het nu over en we zijn al aan het werk aan de nieuwe."

De film met Hugh Jackman, Zac Efron en Zendaya haalde na de release in 2017 honderden miljoenen euro's op in de bioscoop. Daarnaast won de cast met het bijbehorende album een Grammy.

De vraag naar meer van The Greatest Showman bestaat al een tijdje. Zo trad Hugh Jackman vorige week nog op als zijn personage bij de Brit Awards. Ook komt er een tour aan waarin alle bekende nummers uit de film worden gezongen door Hugh en een ondersteunde cast plus gastoptredens waaronder van Robbie Williams. "Ik weet niet of ik dit mag zeggen, maar Robbie komt bij een show langs om met me te zingen", zei de acteur in een radio-interview.

Bron: Veronica

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda