Verlenging voor Vlaamse versie Mamma Mia!

6 september 2019, 18:32 - Redactie
Verlenging voor Vlaamse versie Mamma Mia!

Over exact 6 maanden vindt in de Antwerpse Stadsschouwburg de officiële première plaats van Mamma Mia!. Wegens de grote vraag naar tickets, worden de voorstellingen opnieuw verlengd, dit keer met twee weken tot 5 april.

“Met veel liefde en onder massale belangstelling wordt Mamma Mia!, een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, omarmd door het Vlaamse publiek. Zij kijken uit naar deze heerlijke, bruisende, energieke en romantische komedie, die met een smakelijke portie nostalgie wordt gebracht door een sterrencast. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ann Van den Broeck (Donna) en Tinne Oltmans (Sophie). Zij krijgen het gezelschap van Evy Hanssen (Tanya), Michiel De Meyer (Sky), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Harry), Jeroen Van Dyck (Sam), Stany Crets (Bart), Shana Pieters (Ellie) en Helle Vanderheyden (Lisa). Op de Antwerpse Cultuurmarkt kregen we de kans om de bezoekers een voorsmaakje te geven van wat ze kunnen verwachten en de positieve respons vertaalde zich in een versnelde ticketverkoop, waardoor verschillende voorstellingen nu al uitverkocht zijn. Met alle plezier voegen we nu dus 2 volle speelweken toe aan de kalender", klinkt het bij producent Deep Bridge.

De regie en vertaling is in handen van Stany Crets die een volledig nieuwe versie maakt. Ad van Dijk maakt de arrangementen en Laurent Flament zorgt voor een flitsende choreografie. Mamma Mia! is vanaf 22 februari te zien in Hasselt en Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda