Verlenging kaartverkoop Zodiac de musical

25 maart 2021, 10:01 - Redactie
Verlenging kaartverkoop Zodiac de musical

In januari werd besloten door Stichting Zodiac, gezien de Covid19-situatie, om de première van de nieuwe musical Zodiac een maand naar achter te schuiven. Bij de start van de kaartverkoop werd de speelperiode: mei + juni eerst aangehouden. Achter de schermen is er vervolgens gewerkt door de cast, creatives, productie, locatie en gemeente om aan de achterkant weer tijd extra te pakken dat is gelukt. De kaartverkoop staat vanaf vandaag ook open voor de maand juli.

Aan de andere kant wordt er door de producent ondertussen sterk wisselend naar de maand mei gekeken. Daarom is nu besloten de verkoop voor mei (voorlopig) dicht te zetten, om het aantal verschuivingen voor mensen met een kaartje zo beperkt mogelijk te houden. Voor kaartkopers in mei worden plekken gereserveerd voor latere data. Die verplaatsing wil de stichting pas doorvoeren als de startdatum in mei of juni definitief is. Hierover ontvangen kaartkopers een mail van Eventim.

In Zodiac de musical speelt Samir Hassan de hoofdrol van Bo, de jonge Boogschutter. Naast Samir spelen verder René van Kooten, Dominique de Bont, Dennis Willekens, Hilke Bierman en Marcel Visscher mee in de productie.

Voor nieuwe kaartkopers is dus van toepassing dat er momenteel dus kaarten gekocht kunnen worden voor de maand juni en juli.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over ZodiacAnder nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda