Vanavond en met Oud op Nieuw Toppers in Concert op TV

26 december 2016, 11:18 - Redactie
Vanavond en met Oud op Nieuw Toppers in Concert op TV

Vanavond en direct na de jaarwisseling kun je kijken naar Toppers in Concert op TV. Zowel de Christmas Party of the Year als de Royal Night of Disco zijn op SBS6 te zien.

"Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017 en hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op 26 of 27 mei bij Toppers in Concert de ‘Wild West, Thuis Best’ editie voor het Meezingfeest van het Jaar!", aldus De Toppers.

De Toppers vieren deze dagen hun 12,5-jarig jubileum met de Sing-a-Long concertreeks Christmas Party Of The Year in Rotterdam Ahoy. Gastoptredens zijn er onder andere van de golden voices O’G3NE, Lee Towers en André Hazes Jr. Vanavond zal een compilatie van dit concert om 22.15 uur te zien zijn op SBS6.

In mei van dit jaar vond de 12e editie van het meezingfeest in de Amsterdam Arena plaats met als thema Royal Night of Disco. Gastoptreden waren er onder andere van George McCrae, de Dolly Dots en Robin S. Voor het eerst zal het volledige concert inclusief meezingteksten te zien zijn op TV, op Oud op Nieuw om 00.05 uur op SBS6.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda