Vanaf eind april We Want More! in de theaters, première op 5 mei

21 maart 2016, 15:58 - Redactie
Vanaf eind april We Want More! in de theaters, première op 5 mei

Met We Want More! krijgt dit theaterseizoen een zeer bijzonder toetje. Een hilarische en muzikale komedie waarin de grappigste actrices van Nederland voor het eerst samen op één toneel staan. Een voorstelling met onder andere Lies Visschedijk, Elise Schaap, Angela Groothuizen, Tina de Bruin, Petra Laseur, Peggy Vrijens, Wimie Wilhelm, Anne-Marie Jung, Sytske van der Ster, Carolina Mout en Rop Verheijen.

Centraal staat de reünie van een legendarisch meidenkoor en de verwikkelingen die daarop volgen. Tijdens het weerzien en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt en door onverwachte onthullingen en ontboezemingen komen de verhoudingen op scherp te staan.

We Want More! is een snelle, vlijmscherpe en soms ontroerende komedie. Bijgestaan door een live-band zingt het sterrenensemble grote hits van onder andere Prince, Dolly Parton en Bruno Mars, die voor deze voorstelling opnieuw zijn gearrangeerd.

Een korte video van de fotoshoot zie je hieronder. We Want More! zal op donderdag 5 mei in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Première
5 mei 2016
Dernière
25 juni 2016
Producent
Bos Theaterproducties
Meer over We Want More! Ander nieuws over We Want More!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda