Vals Alarm speelt eind januari PIPPIN

14 januari 2019, 15:26 - Redactie
Vals Alarm speelt eind januari PIPPIN

Op 25 en 26 januari 2019 speelt Vals Alarm de productie PIPPIN in het Grand Theatre in Groningen. Pippin is een komisch-absurdistische voorstelling over het (fictieve) leven van de zoon van Karel de Grote: Pippin. Het is een toneelstuk in een toneelstuk.

In deze voorstelling wordt hard gewerkt om de zogenaamde vierde muur af te breken, die tussen de voorstelling en het publiek. Dit leidt tot hilarische situaties. De voorstelling is kleurrijk en bevat veel elementen uit het circus. Vals Alarm gaat hier op een eigenzinnige manier invulling aan geven.

Vals Alarm Musicaltheater bestaat uit 18 zangers/spelers die zich richten op het maken van artistiek uitdagende muziektheatervoorstellingen. De afgelopen jaren is Vals Alarm zowel productioneel als artistiek gegroeid.

De groep won twee Amateur Musical Awards met de productie RENT. Vals Alarm zet onder leiding van regisseur Dani Heres Dominguez, muzikaal leider Arjen Wassink en choreografen Marijke Menninga en Kitty Teuben ook dit jaar weer een eigenzinnige voorstelling neer.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda