Vals Alarm Musicaltheater speelt Once on this Island

2 september 2021, 09:18 - Redactie
Vals Alarm Musicaltheater speelt Once on this Island

Van uitstel komt geen afstel: door de pandemie moest Vals Alarm in juni 2019 al haar voorstellingen annuleren, maar deze week staan zij alsnog zes keer op de planken in het Grand Theatre in Groningen.

Het verhaal in deze musical speelt zich af op een eiland in de Waddenzee en gaat over twee verschillende werelden: de rijke Romeinen versus de arme Germanen. Een Germaans meisje wordt verliefd op een jonge Romein en ruilt haar ziel voor de zijne als de Duivel aanklopt. Een verhaal over leven, pijn, liefde, offers, verdriet en hoop: een meisje op een eiland, die de kracht van liefde gebruikt om uiteenlopende sociale klassen bij elkaar te brengen.

De voorstelling, begeleid door een live orkest, is geregisseerd door Dani Heres Dominguez, muzikale leiding door Cas Straatman en choreografie door Marijke Menninga. Once on this Island is van 2 tot en met 5 september te zien in het Grand Theatre.

Audities

Wil jij deel uitmaken van Vals Alarm? Na Once on this Island gaat Vals Alarm weer op zoek naar nieuwe leden. Aanmelden voor audities kan je doen door uiterlijk 10 september een mail te sturen naar auditiecommissie@valsalarm.nl met de volgende informatie: je zang- dans- en theaterervaring, je stemsoort, je motivatie, wat je verwacht van deelname aan VA, je favoriete musical en je contactgegevens. De audities vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september in Groningen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda