Vajèn van den Bosch vliegt terug vanuit Duitsland voor Murder Ballad

3 juni 2021, 10:22 - Redactie
Vajèn van den Bosch vliegt terug vanuit Duitsland voor Murder Ballad
Foto: Musicalweb.nl

Musicalactrice Vajèn van den Bosch is zichzelf op dit moment aan het voorbereiden in Hamburg voor het vertolken van de hoofdrol van Elphaba in de musical Wicked. Afgelopen dinsdag werd aangekondigd dat de musical Murder Ballad vanaf 13 juni terugkeert in de Nederlandse theaters. Vandaag is bekend gemaakt dat Vajèn van den Bosch speciaal vanuit Hamburg terug kan vliegen naar Nederland om wederom gestalte te geven aan de rol van Sara in de musical Murder Ballad, omdat Wicked in juni nog niet in première zal gaan.

Murder Ballad vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De Off-Broadway hit met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vanaf 13 juni in enkele theaters in Nederland te zien zijn. De kaartverkoop voor de meeste theaters is gisteren meteen van start gegaan.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Het Ontzet van…
Locatie: De Fabriek Coevorden
Datum: 03-12-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda