Vajèn van den Bosch eerste gastdocent MusicalCamp 2017

6 januari 2017, 10:58 - Redactie
Vajèn van den Bosch eerste gastdocent MusicalCamp 2017
Foto: Jan-Jelle de Boer

Vajèn van den Bosch is de eerste gastdocent van MusicalCamp 2017. Vajèn maakt dit zelf in het onderstaande filmpje bekend. Afgelopen seizoen was Vajèn al onverwacht te gast op het musicalzomerkamp van Ramaekers Entertainment. Destijds kwam ze enkel de jongste groep een workshop geven.

Komende editie zal Vajèn tijd hebben voor alle deelnemers. Elke kampweek komt ze een dag langs waarin ze in collegevorm met de studenten gaat zitten. Tijdens haar college gaat het over de musicalwereld. Waar liep ze zelf tegenaan? Wat zijn de hindernissen in het vak en hoe ga je om met de spanningen? Leerlingen krijgen uitgebreid de kans om in gesprek te gaan.

"Het is een enorme kans voor de deelnemers om met Vajèn in gesprek te kunnen’ vertelt Marc Ramaekers, oprichter van MusicalCamp. "Vajèn heeft haar eigen unieke route gevolgd om carrière te maken. Voor al onze deelnemers die de stap willen maken naar professioneel theatermaken, is dit de uitgelezen kans om hier alles over te leren en zo hun eigen koers te bepalen. We zijn er enorm trots op Vajèn dit seizoen bij ons team te mogen voegen".

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda