Tweede tournee voor Ruth – De Familiemusical

27 januari 2022, 14:26 - Redactie
Tweede tournee voor Ruth – De Familiemusical

Na de succesvolle premièretournee van ‘Ruth – De Familiemusical’, met 2000 bezoekers, vindt in april een tweede tournee plaats. Basis voor de musical is het Bijbelverhaal Ruth, dat ook wel de ‘parel van het Oude Testament’ wordt genoemd. De nieuwe tournee start op zaterdag 23 april in De Goudse Schouwburg. Daarna volgt op zondag 24 april Theater de Bussel in Oosterhout en op dinsdag 26 april het Theaterhotel Almelo.

Een actueel, aangrijpend en authentiek verhaal, dat als een sprankelende familiemusical op de planken wordt gebracht door KISI Nederland. Laat je raken door een eeuwenoude Bijbelse vertelling, die niets van zijn krachtige boodschap heeft verloren. Een verhaal vol hoop, dat past in deze tijd van onzekerheid en opnieuw beginnen.

Ruth is een jonge vrouw die, wanneer alles in haar leven verloren lijkt, voor een lastige keuze komt te staan. Ze besluit om met haar schoonmoeder Naomi mee te gaan naar het voor haar onbekende Bethlehem, want ze voelt een diep verlangen om de God en het volk van Naomi te leren kennen. Daar, in een onbekend land, moet ze voor zichzelf en haar schoonmoeder een nieuw leven op zien te bouwen, wat lastig blijkt te zijn. Maar wanneer Ruth de sympathieke landeigenaar Boaz ontmoet, gloort er nieuwe hoop.

Een jonge cast en crew van 100 personen brengt Ruth – De Familiemusical tot leven. De musical, vol humor en pakkende scènes, is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda