Tweede editie Musicals in Concert: Stars From The House

1 december 2020, 15:06 - Redactie
Tweede editie Musicals in Concert: Stars From The House

Afgelopen maand vond de eerste editie van Musicals in Concert: Stars from The House plaats. Dat was een bijzonder online musical concert dat thuis te bekijken was via een online link. "Dat was zo een groot succes dat een tweede editie niet kon uitblijven." Aldus, producent en initiatiefnemer Nathan Markuszower.

Van 18 tot en met 27 december zal de tweede editie plaatsvinden. De cast van deze tweede editie van Musicals in Concert: Stars from the House bestaat uit een mooie mix van ervaren acteurs en opkomende musicaltalenten: April Darby, Venna van Den Bosch, Dominque de Bont, Elindo Avastia en David van den Tempel.

De productie van Musicals in Concert: Stars from the House is in handen van de jongste theaterproducent van Nederland, Nathan Markuszower: "Ik ben oprecht trots dat het weer gelukt is zo een prachtige sterrencast samen te stellen met een mooie mix van hele jonge, opkomende talenten en ervarenen uit het vak. Ook bij deze editie zullen alle inkomsten verdeeld worden onder alle deelnemende artiesten."

Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie.

Duitsland

Naast de Nederlandstalige versie komt er ook een Duitse versie eind deze maand. De Nederlandse Nienke Latten uit Sassenheim is een van de solisten in deze Duitstalige editie. Naast Nienke Latten zijn ook vier andere bekende Duitse musicalartiesten onderdeel van dit concert: Sidonie Smith, Philipp Büttner, Maximilian Mann en Raphael Groß.

"Wat geweldig om na het succes van de Nederlandse editie van Musicals in Concert: Stars From The House hetzelfde in Duitsland te mogen introduceren. Heel fijn om op deze manier toch nog mijn creativiteit kwijt te kunnen en de mooiste musical nummers te mogen zingen. Ik verheug me enorm om weer samen met mijn Duitse collega’s te zingen.", aldus Nienke.

De Duitstalige versie zal plaatsvinden van 20 tot en met 31 december.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda