Twee nieuwe voorstellingen speciaal voor ouderen van Stichting Vivendi

20 april 2016, 10:01 - Redactie
Twee nieuwe voorstellingen speciaal voor ouderen van Stichting Vivendi

"Ze praat nog maar zelden, maar zong nu alles mee. Kippenvel". Het is slechts één van de vele reacties op Een Vensterbank Vol Vergeet Mij Nietjes van Stichting Vivendi. Dit jaar brengt de stichting twee nieuwe voorstellingen speciaal voor ouderen.

"Herinneringen tot leven brengen is wat we willen bereiken met Stichting Vivendi. Even terug naar die mooie tijd van vroeger. Dat doen we door liedjes van vroeger te zingen in een herkenbaar decor, we hebben mooie reacties gekregen en intieme momenten met de ouderen gedeeld. Dat motiveerde ons enorm om twee nieuwe voorstellingen te ontwikkelen”, zegt Astrid Nijssen, directeur van Stichting Vivendi.

Komende zomer komt Vivendi als eerste met Ranja met een Rietje. Een nieuw liedprogramma met liedjes uit de jaren '50 en '60, zoals Aan de Amsterdamse grachten, Duifies, Duifies en Sophietje. In de decembermaand brengt de stichting het programma Midden in de Winternacht, een echt kerstfeest met kaarslicht en kerstliedjes van weleer.

Beide nieuwe voorstellingen zijn meerdere keren op één dag te boeken. "Steeds meer ouderen hebben een kleinschalige woonvorm. Op deze manier kunnen we meer mensen binnen een zorginstelling bereiken", aldus Nijssen.

Ook speelt Stichting Vivendi naast deze twee nieuwe voorstellingen nog steeds de voorstelling Een Vensterbank Vol Vergeet Mij Nietjes.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda