Turnvereniging DOS werkt mee aan musical The Wiz in Theater Castellum

12 oktober 2019, 10:57 - Redactie
Turnvereniging DOS werkt mee aan musical The Wiz in Theater Castellum

Met nog drie weken te gaan wordt er hard gewerkt aan familiemusical The Wiz die op 2 en 3 november in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn gespeeld zal worden. Regisseur Daphne Bruineberg kondigt nu een bijzondere samenwerkingspartner aan: Turnvereniging DOS.

Tijdens verschillende scènes zal deze Alphense Turnvereniging DOS zorgen voor het nodige spektakel. De twee organisaties hebben elkaar gevonden in hun speerpunten om talenten professioneel te begeleiden op hun eigen niveau. Daarnaast zal een zeven koppige live band zorgen voor de muzikale begeleiding.

De voorstelling wordt gespeeld door 24 getalenteerde amateurs uit de weide regio van Alphen aan den Rijn. Begeleidt door een professioneel artistiek team met regisseur Daphne Bruineberg, muzikaal leider Harold Geerts, choreograaf Bernadette Dengler en vocal coach/productieleider Paul Keizer.

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical onder begeleiding van een professioneel team. Zowel het artistieke-, als het productionele- als het technische team hebben hun sporen op professioneel gebied verdiend. Het bedrijf zet zich in voor de ontwikkeling van amateurspelers van verschillende niveaus, in zowel uitvoering als op persoonlijk niveau.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda