Trailer Musicals aan de Maas

17 mei 2018, 08:22 - Redactie
Trailer Musicals aan de Maas

Met meer dan 120 voorstellingen en 16 musicals heeft Luxor komend seizoen het grootse musicalaanbod van Nederland. De hoofdrolspelers uit alle producties namen speciaal hiervoor een ‘Musical aan de Maas’ trailer op in het centrum van Rotterdam.

In de trailer zijn Jim Bakkum (All Stars), Maike Boerdam (Soof), Oliver Ramsdale / Megan Armstrong (Cats), René van Kooten / Lone van Roosendaal (Bridges of Madison County), Jon van Eerd (Charley) , Irene Kuiper (Addams Family), Naomi van der Linden (The Color Purple), Bill van Dijk (Op Hoop van Zegen), Dennis Willekens (Expeditie Eiland), Gioia Parijs (De Sprookjessprokkelaar) en Rogier in 't Hout (Marvelous) te zien.

De 16 musicals zijn totaal verschillend: van grote tot intieme producties en van originele nieuwe Nederlandse titels tot internationale successen en maar liefst 5 premieres. Naast bovenstaande producties zijn ook De Kleine Zeemeermin, De Smurfen (premiere), Best of Broadway en De Brief voor de Koning te zien in Luxor.

Naast al deze producties kunnen musicalliefhebbers komend seizoen ook zelf aan de slag bij Luxor. Zo start er volgend seizoen weer een nieuw Luxor Musicalkoor en kun je musicallessen volgen bij de Luxor Musicalacademy. Bij verschillende musicals worden er in samenwerking met Spido speciale Musicals aan de Maas arrangemenen aangeboden: voorafgaand aan een musical wordt een rondvaart op de maas gecombineerd met een lunch, high-tea of diner.

Om het musicalseizoen compleet te maken worden in december 2018 de Amateur Musical Awards uitgereikt aan de allerbeste musicalamateurs van Nederland. Onder begeleiding van een live- orkest treden er in Luxor meer dan tweehonderd genomineerden op en komen er bijna dertig musicals voorbij.

De winnaars krijgen uit handen van bekende musicalsterren de ‘AMA’ overhandigd en ook reikt Pia Douwes haar Special Talent Award weer uit. De vakjury bestaat uit o.a. Jacques d’Ancona, Lone van Roosendaal, René van Kooten en Marianne van Wijnkoop.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda