Trailer nieuwe familiemusical De Kleine Prins

14 januari 2020, 10:02 - Redactie
Trailer nieuwe familiemusical De Kleine Prins

Hieronder zie je de eerste trailer van de nieuwe familiemusical De Kleine Prins van producent Mark van Ierssel. De Kleine Prins zal onder regie van Carolien Holman-Canters en in een vertaling door Sjoerd Kuijper, te zien zijn van half september 2020 tot en met eind februari 2021.

Het verhaal begint met de Piloot die terugkijkt op het verhaal van zijn ontmoeting met de Kleine Prins en het verhaal van hoe de Kleine Prins op aarde terecht kwam. Helemaal alleen woonde de Kleine Prins op een piepkleine planeet met als enige gezelschap een Roos. Tot hij op een dag besluit op reis te gaan om de rest van het heelal te ontdekken en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op deze reis komt hij langs verscheidende kleine planeten die ieder bewoont worden door een karakteristiek type volwassen mens.

De laatste planeet waar de Kleine Prins op arriveert is de aarde waar hij de Piloot, die is gestrand in de Sahara, tegenkomt. Met de Piloot bouwt de Kleine Prins een bijzondere band op, echter zijn ze, als de Piloot zijn vliegtuig heeft gerepareerd, gedoemd afscheid te nemen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda