TOP Theaterproducties organiseert workshop acteren van Hugo Haenen

25 september 2020, 08:37 - Redactie

TOP Theaterproducties is een producent van (amateur) muziektheater. Zingen, acteren en dansen het komt allemaal samen in muziektheater. De workshops geven je de gelegenheid om les te volgen in de aparte disciplines. De workshops dienen ook ter voorbereiding voor onze producties.

TOP biedt in oktober nieuwe workshops voor theaterliefhebbers van 10 tot 80 jaar. Een heerlijk aanbod om je te verdiepen in zingen, acteren en (tap)dansen. Ook kun je auditietraining zang volgen. Met een Bootcamp kun je de hele zondag verschillende workshops combineren. Elke workshop bestaat uit 4 lessen.

Gewerkt wordt in kleine groepen om zodoende in deze tijd een veilige en fijne sfeer te kunnen creëren. Wil je liever individueel zangles krijgen of werken aan een monoloog of act, dat kan. De workshops worden afgesloten met een Talentpodium waar je de mogelijkheid krijgt om op het podium te laten zien wat je hebt geleerd. Eigen werk of acts zijn ook welkom op het Talentpodium. Locatie Almere.

Speciale aandacht verdient de workshop acteren. TOP is blij dat onze collega Hugo Haenen zich bij het docententeam heeft aangesloten. Hij gaat de acteerworkshop op zondagochtend verzorgen. Hugo is een bekende en ervaren toneel-, film- en musicalacteur en speelde vele grote rollen. Al eerder heeft Hugo masterclasses gegeven bij TOP en hij is regisseur van de productie Flevo-Land van de Toekomst.

Het docenten team heeft daarmee voor deze workshops een klinkend rijtje namen van ervaren professionals uit het vak, bestaande uit: Dick Schaar, Sabine Bulder, Jorge Verkoost, Simone Escherich en dus Hugo Haenen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda