Tjindjara en Nigel Brown versterken cast Aida in Concert

19 maart 2019, 17:07 - Redactie
Tjindjara en Nigel Brown versterken cast Aida in Concert

Tjindjara en Nigel Brown zijn toegevoegd aan de cast van Aida in Concert. Eerder werd al bekend dat Willemijn Verkaik en Freek Bartels de hoofdrollen van Amneris en Radames gaan vertolken. Tony Neef gaat de rol van Zoser spelen. Tjindjara vertolkt de rol van Nehebka, de vriendin van Aida en Nigel speelt de rol van Mereb.

Tjindjara en Nigel Brown zijn geen onbekenden in de musicalwereld. Voordat Tjindjara bij het grote publiek bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland, speelde ze al grote rollen in het theater. Als danseres maakte ze deel uit van de Symfonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2015 was ze te zien in de musical Dreamgirls en speelde ze in The Bodyguard.

Nigel deed mee aan de eerste editie van The Voice. Momenteel speelt hij in het ensemble van The Lion King en is hij de understudy van Simba.

"Aida is voor mij de musical onder de musicals," laat Tjindjara weten. "Ik vind het eer dat ik met een sterrencast als deze straks op het podium mag staan."

Later wordt bekend wie Aida wordt. Van 20 tot en met 30 juni is het openluchtconcert zes keer te zien op het festivalterrein van Autotron in Den Bosch.

Première
23 april 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aida (2023)Ander nieuws over Aida (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda