Tinne Oltmans en ATV op zoek naar klas met het origineelste kerstlied

11 december 2018, 15:54 - Redactie
Tinne Oltmans en ATV op zoek naar klas met het origineelste kerstlied

Tinne Oltmans en ATV slaan deze kerstperiode de handen in elkaar en gaan op zoek naar de meest muzikale klas van Antwerpen. ATV schreef in september een wedstrijd uit voor alle Antwerpse lagere scholen met de opdracht om op een originele manier een nieuwe versie van een bestaand kerstlied te maken.

De zeven beste inzendingen werden professioneel begeleid en gecoacht door Tinne Oltmans en door ATV ingeblikt. Je kan dit allemaal volgen op ATV vanaf 18:30 uur na het avondnieuws. De kijker kan mee beslissen welke klas de ultieme hoofdprijs wint: een optreden in de Antwerpse Lotto Arena. De winnende klas mag immers op 23 december het voorprogramma verzorgen van The Christmas Show.

De winnaars zullen die dag in goed gezelschap zijn in de Lotto Arena: niemand minder dan Paul Michiels, Ian Thomas, Silvy De Bie, Tinne Oltmans, Wim Soutaer, Ludo Hellinx, Goele De Raedt en Hans Peter Janssens spelen immers de hoofdrollen in The Christmas Show. De sterrencast zingt de grootste kerstklassiekers in een hartverwarmende, feelgood voorstelling.

Alle zeven finalisten kan je terugvinden op www.atv.be. Maak je keuze en sms jouw favoriet naar 6671. De opbrengst van de sms’jes gaat naar de Warmste Week van Music For Life en het uitgekozen goede doel ‘Maud&Co’: een co-housing project uit Hoboken voor jongvolwassenen met een beperking.

Première
2015
Dernière
2018
Producent
RTL Live Entertainment
Meer over The Christmas ShowAnder nieuws over The Christmas Show
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda