Theaterzanggroep Prestige presenteert Putting on a Show

20 november 2019, 12:42 - Redactie
Theaterzanggroep Prestige presenteert Putting on a Show

Theaterzanggroep Prestige presenteert eind deze maand de voorstelling Putting on a Show in het CKC theater in Zoetermeer. Het is de tiende show voor het gezelschap.

Verhaal

We maken een prachtige theatervoorstelling. Maar hoe mooi dit alles ook lijkt, het blijft natuurlijk allemaal theater! Gaandeweg dringt het tot ons door dat we -ook in ons dagelijks bestaan- vaak alleen perfecte plaatjes en mooie façades met de wereld willen delen. De apps en social media zijn hier toch immers de perfecte hulpmiddelen voor? Begrijpelijk en verklaarbaar. Toch is de realiteit heel wat weerbarstiger! De drang om alles rooskleurig te presenteren brengt soms de nodige frustratie, eenzaamheid en verdriet met zich mee. Vrijwillig of niet, dit spagaat treft een hele generatie en misschien zelfs meerdere. Hoe vinden we de balans tussen oppervlakkigheid en verdieping waaraan uiteindelijk toch zoveel behoefte bestaat?

23 zangers/spelers van Prestige verpakken deze eigentijdse problematiek in vrolijke en minder vrolijke spelmomenten in combinatie met zang. De voorstelling is gemaakt onder leiding van het professionele creatieve duo Irene Borst en Richard FitzHugh.

Te zien op: 29, 30 november en 1 december.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda