Theatertoer van The Visit gaat volgende maand van start

21 februari 2022, 12:07 - Redactie
Theatertoer van The Visit gaat volgende maand van start
Foto: Jos Kaldenhoven

“Eindelijk!” Alexandra Peperkamp, producent van het Zuid-Nederlandse musicalgezelschap BMT steekt haar blijdschap niet onder stoelen of banken na de aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen per 25 februari: “We hebben onze voorstellingen in Nijmegen en Uden helaas moeten annuleren, maar nu kunnen we echt op de planken!”

Op zaterdag 12 maart staat The Visit in het theater de Maaspoort in Venlo. The Visit is een bijzondere musical en zet voor het eerst voet op Nederlandse bodem. BMT-producties heeft de exclusieve rechten verkregen om de Weense musical The Visit naar Nederland te halen. Met een uitgebreide theatertour door het zuidoosten van het land en een cast van 41 spelers ondersteund door een 29-koppig orkest wordt de productie groots aangepakt. Verschillende castleden komen uit Limburg en de vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Valeska Poismans uit Urmond.

Venlo heeft de voorpremière. Peperkamp: “Nadat we tot drie keer toe de serie voorstellingen hebben moeten uitstellen, is de première gepland in het Chassé Theater in Breda. Gelukkig kunnen we al eerder dan 24 maart gaan spelen, en we zijn erg blij dat we door de fantastische samenwerking met theater de Maaspoort de lang uitgestelde opvoering van The Visit in Nederland nu kunnen brengen. De musical toert verder langs theaters in Oss, Veghel, Veldhoven en Waalwijk.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda