Theaterschool Teylingen presenteert reprise van musical Oliver!

26 juni 2017, 13:31 - Redactie
Theaterschool Teylingen presenteert reprise van musical Oliver!

Na het succes van vorig jaar, brengt Theaterschool Teylingen opnieuw de musical Oliver! op de planken. Vorig jaar waren de voorstellingen snel uitverkocht, in het eerste weekend van juli krijgt het publiek een nieuwe kans om kennis te maken met het indrukwekkende verhaal over het weesjongetje Oliver Twist.

Charles Dickens schreef de bestseller Oliver Twist, geïnspireerd door zijn eigen strijd tegen kinderarbeid, huiselijk geweld en onderdrukking. Met thema’s die nog steeds actueel zijn, is het een verhaal van alle tijden. Ieder personage is op zoek naar liefde en voor elk is de zoektocht anders. En wie is hier nu goed of slecht? Of is daar geen duidelijke grens tussen te trekken?

Het creatieve team heeft hard gewerkt aan nieuwe kostuums, aanpassingen in het decor en het verdiepen van de personages. Aron de Vries in de rol van de jonge Oliver en Scott Engelen als Linke Glipper. De 16-jarige Manon Verbaan is te zien in de rol van Nancy, Roeland Daalmeijer speelt Bill en Geert Fortrie speelt Fagin. De jeugdige zakkenrollersbende, bestaande uit 13 jongens, staat in de startblokken om de harten van het publiek te veroveren.

De productie staat onder professionele leiding van Annemieke van der Ploeg en Patrick Norman de Ridder die beiden hun sporen in de musicalwereld hebben verdiend. Ronald Dirkmaat staat wederom garant voor een creatief lichtspel. In combinatie met professioneel geluid belooft het een prachtig schouwspel te worden.

De voorstellingen van musical Oliver! zijn op: vrijdag 30 juni 20:00 uur, zaterdag 1 juli 14:30 en 20:00 uur en zondag 2 juli 12:00 en 15:00 uur.

Scenefoto's: Marcel Verheggen

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda