Theaterschool Babzz uit Rijen komt met een Zzummer’scool

15 juni 2020, 09:39 - Redactie
Theaterschool Babzz uit Rijen komt met een Zzummer’scool

Voor iedereen is de zomervakantie nu anders en misschien ga je wel helemaal niet op vakantie. Daarom komt Theaterschool Babzz met een heuse Zzummer'scool. Dankzij het RIVM en de gemeente Gilze Rijen vindt de Zzummer'scool plaats in CC De Boodschap in Rijen.

Hieronder een aantal punten over deze Zzummer'scool:

  • De workshop is van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus, van 10 tot 16 uur in CC De Boodschap;
  • De kosten voor deze Zzummer'scool zijn €100 per persoon;
  • De leeftijd voor deze Zzummer'scool is 6 t/m 12 jaar;
  • Je werkt aan een musical, maakt je eigen decor en kleding en aan het einde van de week speel je mee in een voorstelling voor iedereen die wil komen kijken (volgens de richtlijnen van het RIVM;
  • Je kunt je vanaf NU aanmelden voor deze Zzummer'scool via info@theaterschoolbabzz.nl Als je vragen hebt mag je die natuurlijk ook mailen;
  • Na je aanmelding krijg je alle verdere informatie;
  • Je hoeft pas te betalen als de Zzummer'scool definitief doorgaat;
  • Ben je geen lid van Theaterschool Babzz, is dat geen enkel probleem. Iedereen is welkom bij de Zzummer'scool;

Moet je als ouder(s) rondkomen van maximaal 120% van het sociaal minimum, omdat je bijvoorbeeld in de bijstand of schuldsanering zit en woon je in de gemeente Gilze Rijen? Weet dan dat je voor een vergoeding van de kosten een aanvraag kunt indienen bij het Jeugdfonds Cultuur Brabant. Stuur dan ook even een mailtje naar info@cultuurplaats.nu. Woon je in een andere gemeente informeer dan even bij jouw gemeente.

Audities

Geef je nu ook op voor de audities van de Talentzz en Performerzz.

Talentzz – jongeren 11 t/m 17 jaar
Met deze groep wil Theaterschool Babzz een stapje verder en professioneler te werk gaan. Je kunt bij deze groep komen doormiddel van auditie (dit mag vanaf groep 8). Tijdens de auditie wordt er gekeken of je in één van de drie disciplines (zang, dans of spel) het niveau hebt om wat extra’s te brengen. De lessen zijn op maandag van 18:00 tot 20:00 uur.

Performerzz – volwassenen 18 t/m – jaar
Met deze volwassenen groep wil Theaterschool Babzz ook een stapje verder en professioneler te werk gaan. Je kunt bij deze groep doormiddel van auditie. Tijdens de auditie wordt er gekeken of je in één van de drie disciplines het niveau hebt om wat extra’s te brengen. De lessen zijn op dinsdag van 20:30 tot 22:30 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda