ZINiN Theater - Nijverdal

ZINiN Theater
Foto: Google Maps
Capaciteit
284
Opening
2007

Het ZINiN Theater in Nijverdal beschikt over een zaal met 284 zitplaatsen, indien de stoelen worden weggehaald komen er 400 staanplaatsen beschikbaar. Onderdeel van het theater is ook het Openluchttheater in het Doktersbos aan de Duivecatelaan.

ZINiN bestaat in totaal uit zeven sectoren, namelijk: ZINiN Theater, ZINiN Bibliotheek, ZINiN Verhuur, ZINiN Cultuur, ZINema , het Openluchttheater en het Toeristisch Bureau Hellendoorn. Hoewel ZINiN in Nijverdal gevestigd is, doet ze haar werk in de gehele gemeente Hellendoorn.

Adres en contactgegevens

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
054 – 861 24 94
info@zinin.com

Kaart

Bereikbaarheid

Auto / Parkeren

Als u met eigen vervoer reist is het mogelijk om gratis te parkeren in de binnenstad van Nijverdal. Hier geldt een blauwe zone regeling. In de parkeergarage Henri Dunant kun je ook parkeren.

  • Parkeergarage Henri Dunant
    Máximastraat, Nijverdal
Openbaar vervoer

Wanneer je met de trein naar Nijverdal reist, kun je gemakkelijk lopend je weg vervolgen naar ZINiN. Als je met je rug naar het station staat en met het gezicht richting de katholieke kerk, loop je naar rechts langs de kerk. Vervolgens sla je bij lunchroom (op de hoek) rechtsaf de Grotestraat in.

Je loopt circa 100 meter rechtdoor en steekt daar over op het zebrapad ten hoogte van lunchroom Délifrance. Je bevindt je op dit moment op het Henri Dunantplein en vanaf hier zie je het Huis voor Cultuur en Bestuur voor je liggen. In dit gebouw met de grote ronde bogen is ZINiN gevestigd.

Foto

ZINiN Theater
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Theaters

Circustheater
Scheveningen
1852 personen
Beatrix Theater
Utrecht
1500 personen
DeLaMar Theater
Amsterdam
950 personen
Wilminktheater
Enschede
1001 personen
Meer theaters

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda