Theater De Vest - Alkmaar

Theater De Vest
Capaciteit
700

Theater De Vest is gelegen in het centrum van Alkmaar, aan het Canadaplein. Rondom dit plein zijn maar liefst vijf culturele partners gevestigd: het Theater, het Stedelijk Museum, Artiance Centrum voor de Kunsten, de Grote Kerk en Bibliotheek Kennemerwaard.

Theater De Vest heeft twee zalen waar voorstellingen voor publiek plaatsvinden. Dit zijn de Grote Zaal en de Kleine Zaal. De Grote Zaal van is in de zomer van 2013 vernieuwd. De zaalvloer is in een vloeiende lijn van beneden naar boven opgetrokken waarbij rekening is gehouden met voldoende beenruimte. Ook klimaatbeheersing en akoestiek zijn verbeterd. De stoelen zijn vervangen en in de nieuwe opstelling biedt de Grote Zaal plaats aan 700 personen.

De Kleine Zaal is dankzij een vlakke vloer en inschuifbare tribune multifunctioneel te noemen. Op de tribune zijn 280 comfortabele stoelen geplaatst. Als de stoelen worden neergeklapt en de tribune wordt ingeschoven, blijft een lege zaal over met een vrije vloer van 16 bij 20 meter.

Adres en contactgegevens

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar

Postbus 24
1800 AA Alkmaar

072 – 548 98 88
info@taqatheaterdevest.nl

Foto's

Theater De Vest
Theater De Vest
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda