Schaffelaartheater - Barneveld

Schaffelaartheater
Capaciteit
578
Opening
2009

Het Schaffelaartheater is het theater van Barneveld. De zaal van het theater heeft een capaciteit van 578 stoelen. Het theater werd officieel geopend op 13 juni 2009 door staatssecretaris Van Bijsterveldt. In het theater zijn tevens de muziekschool van Barneveld en het muziekgezelschap De Harmonie gevestigd.

Adres en contactgegevens

Theaterplein 1
3772KX Barneveld
034 – 284 28 48
kassa@schaffelaartheater.nl

Kaart

Bereikbaarheid

Auto / Parkeren

Uit de richting Amersfoort of Apeldoorn (A1). De A30 richting Barneveld; Afslag 4 (Barneveld-Zuid/Scherpenzeel); Onderaan deze afrit neem je de derde afslag op de rotonde richting Barneveld; Bij de 1e stoplichten linksaf richting Barneveld; Ga rechtsaf op de 2de rotonde (Churchillstraat); Aan het einde van deze weg bevindt het theater zich aan je rechterhand.

Uit de richting Arnhem of Utrecht (A12). De A30 richting Barneveld / Amersfoort; Afslag 4 (Barneveld-Zuid / Scherpenzeel); Onderaan deze afrit ga je op het kruispunt rechtdoor richting Barneveld;
Ga rechtsaf op de 2de rotonde (Churchillstraat); Aan het einde van deze weg bevindt het theater zich aan je rechterhand.

Openbaar vervoer

Het theater is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Station Barneveld Centrum ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het theater.

Foto's

Schaffelaartheater
Schaffelaartheater
Schaffelaartheater
Schaffelaartheater
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Theaters

Circustheater
Scheveningen
1852 personen
Beatrix Theater
Utrecht
1500 personen
DeLaMar Theater
Amsterdam
950 personen
Wilminktheater
Enschede
1001 personen
Meer theaters

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda