Theaterproducent Mark van Ierssel stapt over naar Friendly Fire Theater

15 oktober 2021, 09:24 - Redactie
Theaterproducent Mark van Ierssel stapt over naar Friendly Fire Theater

Vanaf heden worden de theaterproducties van producent Mark van Ierssel allemaal vertegenwoordigd door Friendly Fire Theater. Deze week verschijnt het aanbod voor seizoen 2022-2023 met daarin vier producties van van Ierssel, te weten: De Kleine Prins (musical), Rudolph’s Bakery Live, The Christmas edition (met Rudolph van Veen), Rupsje Nooitgenoeg (voor kleine zalen) en Het Barcelona van Edwin Winkels (theaterspecial).

Van Ierssel over deze stap: “Het is voor mij een logische, we werken al prettig samen om van Rupsje Nooitgenoeg een blijvende theaterklassieker te maken en daarnaast heb ik nog meer mooi aanbod voor de zalen in Nederland en Vlaanderen. Het vertrouwen is groot om met impresario Robin De Wildt en Wesley Hissel gezamenlijk per productie te kijken wat de beste en origineelste route om te volgen is, vooral in het huidige theaterlandschap”. In Vlaanderen worden de voorstellingen geboekt door Olivier de Meyer.

Van Ierssel vervolgt: “Mijn licentie voor de prachtige musical De Kleine Prins met de originele makers uit Barcelona is na de Coronatijd andermaal verlengd. Cast en creatives (Sjoerd Kuyper (scriptbewerking), Carolien Holman-Canters (regie) en Paul Maassen (muziek) zijn samen met mij gedreven en vastberaden deze voorstelling volgend jaar te brengen. Deze musical doet er toe en dat wordt door alle betrokkenen zo gevoeld. We kijken er erg naar uit om de Nederlandse versie na twee jaar geduld, dan eindelijk in het najaar van 2022 in Nederland en België te spelen”.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda