Theatergroep zoekt deelnemers voor menselijke draaikolk

13 februari 2018, 14:01 - Redactie
Theatergroep zoekt deelnemers voor menselijke draaikolk

Theatercollectief Schwalbe zoekt mensen van alle leeftijden die onderdeel willen uitmaken van een menselijke draaikolk in hun voorstelling Schwalbe zoekt massa, die later dit seizoen te zien is bij Het Nationale Theater in Den Haag. Op donderdag 22 februari van 19:00 tot 22:00 kan iedereen deelnemen aan de fysieke workshop die voorafgaand aan de voorstelling wordt gehouden in Theater aan het Spui.

Tijdens de voorstelling zie je een grote groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden in cirkels over de vloer rennen, wat soms lijkt op een draaikolk, mensenmassa of een een vogelzwerm. “We wilden een ontmoeting zonder woorden organiseren”, zegt Theatercollectief Schwalbe over de interactieve performance.

Iedereen kan meedoen als loper, renner of als toeschouwer op donderdag 22 februari tijdens de workshop. Ervaring op de vloer of met hardlopen is niet nodig. Enige conditie is wel een vereiste, omdat er een paar uur fysieke inspanning wordt geleverd op het podium. Daarnaast is het raadzaam om sportschoenen, comfortabele kleding en een extra t-shirt mee te nemen. Interesse? Opgave via schwalbe@schwalbe.nu.

De voorstelling Schwalbe zoekt massa is op donderdag 24 mei om 20.15 uur te zien in Theater aan het Spui in Den Haag.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda