Theatergroep SPOT viert jubileumjaar met 3 Musketiers, de musical

2 juni 2016, 14:02 - Redactie
Theatergroep SPOT viert jubileumjaar met 3 Musketiers, de musical

Aanstaande zaterdag geeft Theatergroep SPOT een voorproefje van hun aankomende productie 3 Musketiers, de musical. Met het jaarlijkse evenement SPOT in Concert start traditiegetrouw de kaartverkoop van de musical waarmee zij van 15 tot en met 18 september in Theater de Nieuwe Regentes staan. Het concert met avondvullend programma vindt plaats op het Zandvliet College in Den Haag en start om 20.00 uur.

Jubileumjaar

Theatergroep SPOT is in 1986 ontstaan als onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater. Ieder seizoen zet zij een grote musicalproductie op de planken en is daarnaast ook zeer actief in het geven van concerten in verzorgingstehuizen, het produceren van kindervoorstellingen, zoals een Sinterklaasproductie, en zijn zij te vinden op diverse Haagse evenementen zoals de Royal Christmas Fair. Na diverse bekende en minder bekende musicals te hebben opgevoerd, viert de theatergroep hun 30-jarig jubileum met 3 Musketiers, de musical.

'3 Musketiers, de musical' vertelt het alom bekende verhaal van de jonge d'Artagnan die naar Parijs vertrekt om musketier te worden. Daar komt hij terecht in een wereld vol verboden liefde en intriges. Zal d'Artagnan zijn droom werkelijkheid maken, of verdrinkt hij in de zee van verdriet en verraad?

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda