Theatergroep SPOT uit Den Haag zoekt nieuw artistiek team

14 oktober 2021, 15:56 - Redactie
Theatergroep SPOT uit Den Haag zoekt nieuw artistiek team

Na een onzekere coronatijd is gelukkig eindelijk het moment aangebroken dat Theatergroep SPOT weer aan de slag kan met het organiseren van interessant en uitdagend aanbod voor onze leden. SPOT is daarom opzoek naar een nieuw Artistiek Team (AT).

Theatergroep SPOT is een van de bekendste amateurtheaterverenigingen uit de regio Den Haag. Vanuit betrokkenheid, waardering en respect voor elkaar draagt ieder op zijn manier zijn steentje bij aan alle activiteiten. SPOT streeft naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. De afgelopen jaren is de vereniging doorontwikkeld naar een stabiele club voor volwassenen die zich graag met theater bezig houden in een uitvoerende of ondersteunende rol. Vanaf het seizoen 2021-2022 biedt SPOT niet alleen de mogelijkheid om deel te nemen aan een theaterproductie, maar ook een musicalkoor als een laagdrempelige manier om passie voor theater en musical met gelijkgestemden te delen.

Gezocht worden een enthousiaste regisseur, vocal coach en choreograaf die samen de leden als groep naar een hoger niveau kan tillen en met een groep enthousiaste musicalamateurs een musicalproductie vorm wil geven.

Audities zijn medio december 2021. Vanaf januari 2022 zijn er wekelijkse repetities op vrijdagavond. Enkele keren per seizoen is er een repetitiezondag of -weekend. In juli 2022 staat SPOT in het theater. Repetities zijn in Rijswijk. De volledige vacatures zijn te vinden op theatergroepspot.nl. Voor vragen, suggesties of verdere informatie kun je mailen met info@theatergroepspot.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda