Theatergroep Purple presenteert 3 Musketiers

26 mei 2017, 15:57 - Redactie
Theatergroep Purple presenteert 3 Musketiers

Na het succes van musicals als Petticoat, Legally Blonde en Copacabana kruisen de leden van Theatergroep Purple nu de degens in de Stage Entertainment-musical 3 Musketiers. Met de stijlvolle interpretatie van regisseur Debby Dubbeld, belooft de productie uniek te worden.

Naar het beroemde boek van Alexandre Dumas, vertelt ‘3 Musketiers’ het verhaal van de jonge edelman d’Artagnan, wiens droom het is musketier te worden. In Parijs verenigt d’Artagnan zich met de drie musketiers Porthos, Aramis en Athos. Onder het motto ‘één voor allen en allen voor één’ gaan ze de strijd aan met de corrupte kardinaal Richelieu, die een poging doet de macht van de koning naar zich toe te trekken. Op dit avontuurlijk pad strijdt d’Artagnan voor zijn idealen en voor Constance, de liefde van zijn leven.

De groep heeft veel plezier in het creëren van de producties, maar toont ook aan dat dit op serieus niveau gebeurt. Afgelopen oktober traden zij op in het DeLaMar Theater tijdens de Amateur Musical Awards Gala. Purple was ook dit jaar weer in de race voor één Amateur Musical Award voor beste choreografie uit de musical Copacabana.

Met deze musical blijft het niet alleen bij dansen, zingen en acteren. Voor de 3 Musketiers krijgen alle heren en een listige dame, les van een heuse vechtchoreograaf. Victor Leegwater heeft vaker met dit bijltje gehakt. De schermdocent uit Alkmaar heeft namelijk eerder voor andere theatergezelschappen vechtscènes gemaakt voor de musicals ‘ Musketiers en Zorro.

De musical wordt opgevoerd in Theater de Purmaryn op donderdag 15 juni, vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni en zondag 18 juni (matinee).

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda