Theatergroep NuRT speelt volgende maand Lucky Stiff

19 januari 2017, 10:58 - Redactie
Theatergroep NuRT speelt volgende maand Lucky Stiff

Lucky Stiff vertelt het verhaal van de kleurloze Londense schoenmaker Harry Witherspoon die tot zijn verbijstering de enige erfgenaam blijkt te zijn van een hem onbekende oom, een casinomanager uit Las Vegas

Om over de erfenis van 6 miljoen dollar te kunnen beschikken moet Harry aan één voorwaarde voldoen: hij moet zijn overleden oom meenemen op een laatste vakantie in diens geliefde Monte Carlo. Eenmaal onderweg ontmoet Harry een stoet aan excentrieke figuren en blijken er nog enkele lieden te azen op het fortuin. Wat volgt is een opeenvolging van verwarrende situaties, kleurrijke karakters en honden....? Lucky Stiff is een verhaal met een onverwachte twist. De musical is een combinatie van een komedie en een moordmysterie en gebaseerd op het boek “The man who broke the bank in Monte Carlo” geschreven door Michael Butterworth.

Voor degene die Urinetown, de laatste musical van theatergroep NuRT heeft gemist, is dit de kans om deze groep te zien in weer een absurdistische, humorvolle, sterk gespeelde en zeer muzikale voorstelling. De voorstelling is te zien op 4 en 5 februari in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn te bestellen via www.rijswijkseschouwburg.nl of bij de theaterkassa 070-3360336. De cast van NuRT wordt begeleid door een live-orkest onder leiding van Mikel van Dijk.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda