Theatergroep Max Mini zoekt een regisseur, vocal coach en een muzikaal leider

4 juni 2020, 16:46 - Redactie
Theatergroep Max Mini zoekt een regisseur, vocal coach en een muzikaal leider

Theatergroep Max Mini uit Etten-Leur zoekt een regisseur, vocal coach en een muzikaal leider voor de compleet nieuwe musicalproductie De Vliegende Hollander. De verschillende vacatures van de theatergroep lees je in het kort hieronder.

Regisseur

Als regisseur heb je de artistieke eindverantwoordelijkheid over Max Mini’s nieuwe productie De Vliegende Hollander, die gespeeld wordt op 10, 11 en 12 juni 2021. Je vormt samen met de muzikaal leider, de vocal coach en de choreograaf de basis voor het artistiek team. Je regisseert de musical en streeft daarin een optimaal artistiek resultaat na. Jij levert input voor het toneelbeeld qua decor, kleding, licht en geluidsplan. Voorafgaand aan de repetitieperiode neem je de audities af en zorg je voor de casting van de musical, samen met de rest van het artistiek team.

Vocal coach

Als vocal coach leid je de zangrepetities voor Max Mini’s nieuwe productie De Vliegende Hollander, die gespeeld wordt op 10, 11 en 12 juni 2021. Je vormt samen met de regisseur, de muzikaal leider en de choreograaf de basis voor het artistiek team. Voorafgaand aan de repetitieperiode neem je de audities af en zorg je voor de casting van de musical, samen met de rest van het artistiek team. Vervolgens studeer je 1 à 2 keer per 2 weken alle zangpartijen in met de cast en begeleid je deze repetities op piano. Je werkt met de cast aan (basis)zangtechniek, kleur, dynamiek en harmonie.

Muzikaal leider

Ook te splitsen in meerdere functies: Componist, arrangeur, leiding combo. Als muzikaal leider componeer en arrangeer je de muziek voor Max Mini’s nieuwe productie De Vliegende Hollander, die gespeeld wordt op 10, 11 en 12 juni 2021. Je vormt samen met de regisseur, de vocal coach en de choreograaf de basis voor het artistiek team. Nadat het script is opgeleverd door het schrijversteam, zorg jij ervoor dat er muziek wordt geschreven bij de aangeleverde teksten. Hiervan maak je eerst repetitiebestanden voor de cast en vervolgens de arrangementen voor het combo/orkest. Ook schrijf je underscores bij scènes en scène-overgangen. Je werkt nauw samen met het productieteam als het gaat om de orkestbegroting. En dat orkest, dat stel je zelf samen. Tot slot leid je eventuele promotie-optredens, de (technische) generale repetitie en natuurlijk de voorstellingen.

Reageren
Meteen reageren? Stuur dan vóór 15 juni een mailtje naar info@maxmini.nl. Nog vragen? Bel even met Linda, op 06 - 206 763 25. De uitgebreidere versies van alle vacatures met functie eisen zijn te vinden op maxmini.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda