Theatergroep Mangrove presenteert de voorstelling Geen Kerstsprookje

27 november 2019, 11:28 - Redactie
Theatergroep Mangrove presenteert de voorstelling Geen Kerstsprookje

In de week voor Kerst is in Rotterdam-Zuid voor de tweede keer een unieke theatervoorstelling tezien. Na het succes van de voorstelling All You Need Is Kerst in 2018, produceren Theatergroep Mangrove en Islemunda, podium van IJsselmonde wederom een groots opgezette kerstvoorstelling. Een hartverwarmend verhaal over geloven in een goede afloop, vol humor en Rotterdamse nuchterheid.

Naast professionele acteurs en muzikanten, zijn in deze voorstelling ook amateurspelers en kinderen te zien. In totaal staan er maar liefst 45 mensen op het toneel! De voorstelling zit vol Franse en Nederlandse chansons, gespeeld door een vijfkoppige live-band. Een voorstelling voor alle Rotterdammers, zowel kerstliefhebbers als kersthaters. Voor wie met de hele familie naar het theater komt, maar ook voor wie alleen komt, op zoek naar wat warmte. Bij Geen Kerstsprookje neemt het publiek plaats aan de tafeltjes van café Het Open Einde, waar in december geen kerstboom staat en op de gevel geen lichtjes flonkeren.

De Rotterdammers die hier ieder jaar komen, hebben niemand om Kerst mee te vieren en ontvluchten daarom alle kerstgezelligheid. Eigenaresse Roos verwarmt ieder jaar haar kroeg en schenkt haar kleurrijke gezelschap van gasten een borrel in. Wanneer de bekende sprookjesschrijver Stijn Reinders binnenkomt en vertelt dat hij in deze ellendige wereld geen inspiratie meer kan vinden voor een nieuw sprookje, komen de cafégasten in actie en gaan ze met elkaar op zoek naar de betekenis van lang en gelukkig.

Vanaf woensdag 18 december is deze Rotterdamse voorstelling te zien in Islemunda, Podium van IJsselmonde. Aanvang: 20:00 uur. Avondvoorstellingen zijn er ook op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 december. Matineevoorstellingen zijn er op zaterdag 21 en zondag 22 december. Dan begint de voorstelling om 14:30 uur.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda