Theatergroep Gewoon Leuk speelt Robin in de Hood in het Hofpleintheater

7 april 2023, 14:49 - Redactie
Theatergroep Gewoon Leuk speelt Robin in de Hood in het Hofpleintheater

Theatergroep Gewoon Leuk presenteert eind volgende maand hun allereerste famielievoorstelling, Robin in de Hood. Op 27 mei zal de voorstelling te zien zijn in het Hofpleintheater in Rotterdam.

Robin Hood is de boogschietsensatie van het middeleeuwse Nottingham. Samen met zijn mattie Lil’ J steelt hij van de rijken. Maar of hij het geld ook aan de armen geeft? Welnee. Liever koopt hij er nieuwe Off-White Special Edition Air Jordan 1s van. Want het allerbelangrijkste is natuurlijk geld en roem. Alhoewel… Als de gemene en kinderachtige koning Jan de macht krijgt, de belastingen opvoert en zijn nichtje, de slimme prinses Marianne, uithuwelijkt aan de sheriff, begint Robin toch te twijfelen aan wat er écht toe doet. Robin gaat de strijd aan met Jan in een serie van steeds meer uit de hand lopende listen, verkleedpartijen en wraakacties.

Robin in de Hood is een familievoorstelling vol humor, muziek, avontuur en snode plannen. Theatergroep Gewoon Leuk bestaat uit een groep oud-Hofpleiners die samen hebben besloten om na hun tijd bij Hofplein door te gaan met theater. Robin in de Hood is hun eerste productie en deze spelen zij in hun oude vertrouwde Hofpleintheater.

De famielievoorstelling (7+) is 27 en 28 mei te zien in het Hofpleintheater.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda