Theater Stage Entertainment in Milaan dicht vanwege coronavirus

schedule29 februari 2020, 07:38 - Redactie
Theater Stage Entertainment in Milaan dicht vanwege coronavirus

Het theater Teatro Nazionale van Stage Entertainment in Milaan is voorlopig gesloten in verband met de uitbraak van het coronavirus in die regio.

Het entertainmentbedrijf laat weten dat de Noord-Italiaanse stad alle openbare gelegenheden en instellingen gesloten heeft. "Dat geldt dus ook voor ons theater in Milaan", zegt een woordvoerder. Italië heeft inmiddels meer dan vierhonderd besmettingen vastgesteld.

Hoe lang het theater precies gesloten zal zijn is nog niet duidelijk. "Uiteraard staat de gezondheid van onze collega's en bezoekers voorop. We hopen natuurlijk dat deze situatie zich snel ten positieve zal keren."

In 2006 kocht Stage Entertainment het theater in Milaan en werd in 2009 geopend. Vanaf eind januari was Mary Poppins te zien in het theater, alle voorstellingen zijn geannuleerd. Ook is de musical Singin 'in the rain geannuleerd die vanaf eind februari enkele weken te zien zou zijn.

Bron: RTL Nieuws

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda