The Young Ones maakt de voorstelling Troep

12 december 2018, 11:46 - Redactie
The Young Ones maakt de voorstelling Troep

Na twee jaar van verhuizen en verplaatsen is The Young Ones neergestreken op haar nieuwe loods aan de Grote Voort in Zwolle. En daar wordt Troep gemaakt. Troep is de nieuwe winterproductie van The Young Ones, die te zien is van 27 december t/m 6 januari.

Troep is een wonderlijk stadssprookje dat gaat over een gezin met maar liefst dertien kinderen, dat in een woonboot op het ‘vieze landje’ op een vergeten plekje aan de Ijssel woont. De dertien kinderen zijn niet echt broertjes en zusjes van elkaar en hebben allerlei achtergronden en eigenaardigheden en wonen op de woonboot zonder begeleiding van volwassenen. Pola heeft als oudste de verantwoordelijkheid op zich genomen van de verzorger van het stel. Maar daar nemen de school en de jeugdzorg geen genoegen mee. Onder de hoge druk van een wanhopige gevecht om bij elkaar te blijven neemt de wereld om de kinderen heen steeds surrealistischer vormen aan.

Het muziektheaterspektakel wordt gespeeld door 40 jonge spelers en twee professionele acteurs en is de eerste grote voorstelling waarbij The Young Ones de deuren van de nieuwe theaterloods openzet voor het grote publiek.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda