The Little Mermaid Jr. in theater De Kappen

30 mei 2016, 09:04 - Redactie
The Little Mermaid Jr. in theater De Kappen
Foto: Studio Marjolein Meijer

Op 11 juni presenteert het Segnocollectief The Little Mermaid Jr. Deze musical wordt gespeeld door 24 jongeren uit alle hoeken van het land, met de nadruk op jongeren uit Berkelland. Zij hebben maanden gerepeteerd om dit sprookje op de planken te brengen. En over drie weken is het zover, voor velen hun debuut op het podium.

Marieke Visser, muzikaal leider en initiatiefneemster van dit project: “Mijn beweegredenen om deze musicalgroep te beginnen, is mijn passie voor musicals en om dit met anderen te delen. Vaak zijn er musicalgroepen voor kinderen tot 12 jaar en voor volwassenen, maar de ‘midden’groep zit vaak tussen servet en tafellaken in. Ik had al lange tijd de wens om juist deze groep de kans te bieden om met leeftijdsgenoten een mooie musical in te studeren. Die droom heb ik waar gemaakt.”

Veel jongeren uit de regio Berkelland hebben zich aangemeld om mee te spelen. Een selectie hieruit is in november en januari door de audities heen gekomen. Zo doet Jort Kruidenier mee. Deze 11-jarige alleskunner heeft al gefigureerd in Zwarte Tulp en is in het najaar te zien in Spangas. Ook speelt Lisanne Eshuis uit Groningen mee. Deze studente van de toneelopleiding in Groningen vertolkt de rol van Ariël.

Naast deze talenten is de cast samengesteld uit verschillende jongeren die heel graag meer met theater willen doen, maar waarvoor weinig mogelijkheden zijn. In de regio is dit de eerste musicalgroep voor jongeren tussen de 11 en 19 jaar. De voorstelling is op zaterdag 11 juni om 19.00 uur te zien in Theater De Kappen in Haaksbergen.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop via het adres, musicaleibergen@gmail.com.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Falsettos
Locatie: DeLaMar
Datum: 25-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda