The Illusionists volgend jaar in Heineken Music Hall

31 augustus 2016, 08:19 - Redactie
The Illusionists volgend jaar in Heineken Music Hall

Nadat eerder al aangekondigd werd dat de zeven beste illusionisten ter wereld naar Antwerpen en Gent zouden gaan komen is er nu ook de aankondiging dat de groep volgend jaar naar Nederland zal gaan komen.

De zeven beste illusionisten staan voor het eerst samen op één podium. Zij beheersen het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield, dit gecombineerd met de modernste technieken op het gebied van decors en kostuums.

De zeven illusionisten bestaan uit de zeer ervaren Portugees Luis de Matos, de Amerikaan Krendle die meer dan 1.200 shows in twaalf jaar tijd heeft opgevoerd, de Aziatische Yu Ho Jin, de Australiër Raymond Crow, de Fransman Enzo die de finale van France got Talent behaalde nadat hij een helikopter op het podium liet verschijnen, het duo The Clairvoyants die vorig jaar het WK Mentalisme wisten te winnen, de Amerikaanse wapenspecialist Ben Blaque en de Brit James More, die op Youtube met meer dan 80 miljoen hits een van de meest bekeken illusionistenfilmpjes heeft.

De illusionistenshow is van 11 tot en met 15 januari te zien in de HMH.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda