The Cast brengt volgende maand Legally Blonde in Beverwijk

12 oktober 2016, 12:14 - Redactie
The Cast brengt volgende maand Legally Blonde in Beverwijk

The Cast maakt zich op voor de nieuwe musical: Legally Blonde. Alle teksten en scènes zitten erin en de eerste doorloop tijdens het afgelopen repetitieweekend zag er veelbelovend uit. In de resterende maand zullen de puntjes op de i gezet gaan worden. Legally Blonde is te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk op 17, 18 en 19 november.

Regisseur Martijn Egelmeer kijkt met tevredenheid terug op de eerste volledige doorloop: "Deze musical staat stevig in de steigers en dat is heel knap, want Legally Blonde is een technisch ingewikkelde voorstelling, met snelle decorwisselingen en grote schakels tussen uitbundig en ingetogen. Als regisseur geeft dat vertrouwen in het eindresultaat. Ik ben heel trots op The Cast als groep; ze gaan er allemaal voor: van hoofdrolspelers, bijrollen en dansers tot en met de changeurs. De komende weken is het alleen nog bijschaven en zorgen dat de vaart erin blijft, maar dat gaat helemaal goedkomen", aldus Martijn.

De musical Legally Blonde is gebaseerd op de MGM film met Reese Witherspoon. Elle Woods, een knappe en blonde studente gaat haar ex-vriendje Warner achterna naar de rechtenfaculteit van Harvard. Na allerlei avonturen laat zij zien dat Wettelijk Blond zo gek nog niet is.

Legally Blonde is een echte familiemusical met muziek live gespeeld door het orkest van Grand Circle. Kaarten voor Legally Blonde zijn te koop via de kassa van het Kennemer Theater in Beverwijk of via www.kennemertheater.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda