Volgende maand The Art of Losing van OnStage in Amsterdam

17 april 2019, 15:32 - Redactie
Volgende maand The Art of Losing van OnStage in Amsterdam

Na het succes van Circus of the Rain presenteert OnStage dit jaar weer een originele musical: The Art of Losing. The Art of Losing is een Engelstalige musical over vergeten en herinneren.

De musical vertelt het verhaal van Olivia Streicher, een gepensioneerde jazz zangeres met dementie. Ze woont bij haar dochter Ella, die moeite heeft om haar manier van leven en haar steeds erger wordende vergeetachtigheid te accepteren, en haar kleindochter Harper, die bezig is met het maken van een documentaire over Olivia. Wanneer Olivia besluit een laatste optreden te geven, botsen de ideeën van Ella, Harper en Olivia zelf over wie ze vroeger was. Ondertussen glippen de ware herinneringen van Olivia steeds verder weg...

De musical is geschreven door Rebecca Scarratt en Anna van Elst en gecomponeerd door Pieter Buis. De muziek bestaat uit een mix van jazz, pop en rock nummers die speciaal voor deze musical geschreven zijn. Het verhaal wordt tot leven gebracht door een getalenteerde cast en wordt begeleid door een live band.

De voorstellingen zullen plaatsvinden op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei om 19:30 en op zondag 12 mei om 13:30 in het theater van cultuurcentrum CREA in Amsterdam.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda