Tessa Sunniva van Tol als Anya in Anastasia

14 februari 2019, 13:18 - Redactie
Tessa Sunniva van Tol als Anya in Anastasia

Stage Entertainment heeft zojuist aangekondigd dat Tessa Sunniva van Tol de hoofdrol van de Russische tsarendochter Anya Romanov zal gaan spelen in Anastasia. De musicalactrice is onder meer bekend van haar deelname aan het programma So You Wanna Be A Popstar. Daarnaast speelde zij Ariël in de musical The Little Mermaid en was zij in Duitsland te zien als Jane in de Disney-musical Tarzan.

Vanmorgen werden al Rene van Kooten en Gerrie van der Klei aangekondigd, andere rollen zijn er voor Milan van Waardenburg, Ellen Evers en Ad Knippels. Rene van Kooten zal te zien zijn als Sovjet officier Gleb, Gerrie van der Klei zal de rol van Grootvorstin Maria vertolken, Milan van Waardenburg speelt Dmitri, Ellen Evers speelt de rol van Lily en Ad Knippers speelt de rol van Vlad.

De musical, geïnspireerd op de film uit 1997, vertelt het verhaal van de laatste Russische Tsarendochter Anya. Anya, een wees, gaat als jonge vrouw op zoek naar haar familiegeschiedenis. Op de hielen gezeten door de Sovjet officier Gleb vlucht Anya naar Parijs en wordt ze verliefd op Dimitri. Terwijl iedereen een dubbele agenda blijkt te hebben telt nog maar één ding: is Anya echt de illustere Anastasia Romanov of niet?

Anastasia zal vanaf september te zien zijn in het Circustheater in Scheveningen. De première zal plaats gaan vinden op zondag 22 september.

Foto's: Roy Beusker

Première
22 september 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
Meer over AnastasiaAnder nieuws over Anastasia
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda